BESTÄLL ONLINE OCH HÄMTA I BUTIKEN

Kurser & Workshops

Välkommen!

De här workshopkvällarna hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!

Under workshopparna får du lära dig mer om den underbara rawfooden, varför den är bra, och hur du enkelt kan få in den i ditt liv. Vi tillreder allt tillsammans och avslutar såklart kvällen med att provsmaka allt det goda. Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.

Här under hittar du de workshops och kurser som är aktuella just nu. Du anmäler dig enkelt till dem genom att skicka ett mejl till mig på hanna@rawforgood.se. Anmälan är bindande.

Hanna_matverkstan

Raw Desserter och julgodis

Den här workshopkvällen inriktar sig främst på rawfoodens läckra desserter och chokladpraliner. Råa godsaker går hem hos de allra flesta – stora såväl som små – oavsett vad man äter för mat i övrigt. Det är ljuvligt att kunna äta sött och samtidigt fylla på med näring genom nötter och frön, frukt, bär, kokos och rå choklad.
Plats:
Studieförbundet vuxenskolan i Vännäs
Tid:
28 november 18:30-21:00
Pris: 595:-
Under kvällen lär du dig grunderna kring vad rawfood är, de näringsmässiga fördelarna, varför enzymerna är dina bästa kompisar, och inte minst hur den här typen av desserter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med ditt sötsug!
Vi lagar flera sorters raw desserter och choklad, och lär oss tillsammans. Och så äter vi allt det goda, förstås.
Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.
Den här kvällen hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!
Anmälan är bindande och sker till: hanna@rawforgood.se
Begränsat antal platser.
Sista anmälningsdag: 26/11

3-rätters Rawfood Middag

Välkomna till en annorlunda workshop på Wärdshuset i Tavelsjö!
Se, Lär, Smaka!
Ni kommer lära er hur man förbereder och tillreder en 3-rätters rawfood middag. Vi avslutar med att äta tillsammans. Recepten får ni med er, så ni kan komma igång hemma i ert eget kök.

Plats:
Strandvägen 25, 922 63 Tavelsjö
Pris:
575:-/person
MENY
Förrätt: Gurkrullar med soltorkad pumpafrö röra.
Huvudrätt: Växtbaserad burgare med sötpotatischips och cashewbaserad sourcream sås.
Eferrätt: Hallon/choklad paj med cashewgrädde.
Den här workshopen hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att dela den här underbara maten med er.
Vi håller avstånd och jag visar alla moment.
Anmälan görs till: hanna@rawforgood.se
Sista anmälningsdag: 3/6
Begränsat antal platser.
Betalning görs i förskott mot faktura eller via swish

Raw middagsbuffé med påsktema

Många upplever att rå mat hjälper dem till mer energi, mindre värk och inflammationer, klarare hy och gladare humör. Hur skulle rawfood kunna påverka dig? Är du nyfiken på att utforska det?
Plats:
Brännlandsvägen 56, 905 92 Umeå
Pris: 695:-, gå 2 betala 645:-/st
Den här kvällen lagar vi en middagsbuffé med bland annat pizza, wraps och en del påsk inspirerade rätter. Vi avslutar med en härlig chokladtryffeltårta. Det blir mycket mat så fokus kommer att ligga på tillagning och provsmakning.
Recepten får du med dig, så att du enkelt kan komma i gång hemma i ditt eget kök.
Den här workshopkvällen hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!
Du anmäler dig enkelt genom att skicka ett mejl till mig på hanna@rawforgood.se eller via sms 070-6768284.
Anmälan är bindande, och sista anmälningsdag 5/4.

Rawfood – Helgkurs

Under dagarna två får ni njuta av god mat och samtal i vackra spanska salen. Under den här helgkursen lär du dig grunderna för hur du kan anamma den råa livsstilen och bli din egen rawfood-kock.
Plats:
The Pink – Scharinska Villan, Storgatan 65

Vänligen kontakta oss för vidare information om datum och tid.
Populär

Raw desserter och choklad

Den här workshopkvällen inriktar sig främst på rawfoodens läckra desserter och choklad. Råa godsaker går hem hos de allra flesta – stora såväl som små – oavsett vad man äter för mat i övrigt. Det är ljuvligt att kunna äta sött och samtidigt fylla på med näring genom nötter och frön, frukt, bär, kokos och rå choklad. Under kvällen lär du dig grunderna kring vad rawfood är, de näringsmässiga fördelarna, varför enzymerna är dina bästa kompisar, och inte minst hur den här typen av desserter faktiskt kan hjälpa dig att bli av med ditt sötsug! Vi lagar flera sorters raw desserter och choklad, och lär oss tillsammans. Och så äter vi allt det goda, förstås.
Plats:
Raw for Good, brännlandsvägen 56

Vänligen kontakta oss för vidare information om datum och tid.

Anmäl dig till kurs!

Håll dig uppdaterad på nyttigheter

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och få alltid våra nyheter först!

142170283_1512280378961179_7257563349769818325_n

Varmt välkommen till en lite annorlunda workshop på Wärdshuset i Tavelsjö. Se, lär och smaka! Hanna Alperud som är utbildad kostrådgivare, hälsorådgivare och rawfood inspiratör, kommer att visa hur man gör 3 olika rawfood bakverk.
Din investering: 345:-, då ingår te, recept, och 3 sorters bakverk. Anmälan görs till: hanna@rawforgood.se eller sms 070-6768284, senast 19/2